Welkom op mijn nieuwe website.

Lilian’s Beauty Salon is een Schoonheidssalon in Dedemsvaart, waar gewerkt wordt met 100% Natuurzuivere en Biologische producten. In de ruime salon bevinden zich 2 behandelstoelen en een duo voetspa om te genieten van heerlijke behandelingen! In de webshop vind u een uitgebreid aanbod aan natuurproducten die ook in de salon verkrijgbaar zijn!

❌Belangrijk bericht❌

Beste klanten,

Het Corona virus neemt met een razend tempo de wereld in haar macht. Het is jullie vast niet ontgaan.

Ik heb uit voorzorg en bescherming van mijn klanten, mijn familie, vrienden besloten de deuren te sluiten in ieder geval tot 6 april!

Dit besluit is niet niks, dit betekend voor mij als onderneming een drastisch besluit, verlies in omzet en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe deze zware periode voor ons allen zal aflopen weten we niet, of iemand in onze omgeving besmet is weten we ook niet, maar het risico is te groot.

Ik kan met mijn beroep geen meter afstand houden, direct contact, lichamelijk contact is noodzakelijk om mijn werk goed te kunnen doen. Dus wil ik met deze maatregel mijzelf en mijn klanten beschermen.

Ik denk dat gezondheid en veiligheid op dit moment onze hoofd prioriteit moet zijn.

Iedereen ontvangt de komende dagen een persoonlijk bericht 📲📧

Uiteraard hoop ik op jullie volle begrip 🙌🏼
Ik wens iedereen veel sterkte toe in deze onvoorspelbare, zware tijd. Hopelijk kunnen we met zijn allen zelf het hef in handen nemen en dit vreselijke virus bestrijden door zo min mogelijk fysiek contact te hebben🤲🏼

PRODUCTEN KUNNEN GEWOON BESTELD WORDEN.🛍️
AFHALEN KAN OOK! 👍
IK BEZORG GRATIS AAN HUIS ALS JE IN EN RONDOM DEDEMSVAART WOONT!🙌

Geef bij je bestelling aan afhalen. Als je dit dan toch thuisbezorgd wilt hebben stuur mij dan een berichtje!

https://liliansbeautysalon.nl/winkel/

Voor verdere vragen stuur mij een bericht 0630002043

Met vriendelijke groeten,

Lilian

Categorieën: Geen categorie