Wat is Brow Lamination?

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, epileren en knippen) inclusief.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil hebben en dit een mooi effect vind. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Hoelang blijven laminated brows zitten?

Het brushed up effect van Brow Lamination houdt zo’n 4 tot 6 weken. Om wekenlang te genieten van het gelifte effect moeten de wenkbrauwen elke ochtend in de gewenste richting worden gekamd. Je krijgt een borsteltje mee om dit te doen.

Hoe vaak mag je de Brow Lamination behandeling herhalen?

Je mag de behandeling om de 6 tot 8 weken herhalen. Als je dit vaker zou doen, is de kans groot dat je wenkbrauwen er niet langer browmazing uitzien. Ze zullen beschadigen, net als de huid rondom de wenkbrauwen.

Contra-indicaties:

  • Zwangerschap en/of borstvoeding
  • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
  • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
  • Bij recent geplaatste PMU/microblading
  • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
  • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

Let op de wenkbrauwen de eerste 24 uur met rust te laten. Geen brow make-up, bruiningsproducten en vocht. Breng zelf dus ook geen wenkbrauwmake-up aan na de behandeling en laat de producten van de Brow Lamination behandeling hun werk doen. Na deze 24 uur mag je alles weer.