Henna brows + wimpers verven € 32,50

Henna brows + Waxen wenkbrauwen en verven met henna €27,50

De wenkbrauwen worden eerst met een peeling behandelt. Dan wordt de henna met de hand aangebracht en met wattenstaafjes in model getrokken. Er wordt dus niet uitgemeten!!

Henna zit extreem op de huid en dit kan de eerste dagen heftig worden bevonden! Houdt hier rekening mee!

Diverse kleuren beschikbaar: blonde, licht bruin, midden bruin & donker bruin

Henna brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoe ga je om met henna brows?

24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water. Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt. (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten) Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water,  geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

Allergieën:

Er kan eventueel een allergie optreden. Dit gebeurt niet direct maar pas later. Gebeurt dit? Ga direct naar een arts en zeg dat je een henna allergie hebt. Dit kan direct behandeld worden en dan ben je er zo weer van af. Dit gebeurt zelden.