Losse behandelingen

Wenkbrauwen rondom waxen  en bijwerken 

Wenkbrauwen verven en waxen

Wimpers of wenkbrauwen verven 

Wimpers en wenkbrauwen verven + waxen

Bovenlip 

Hele gezicht

Bovenlip en kin 

Lip, kin en contouren 

Tussen stukje wenkbrauwen 

Henna brows/ wenkbrauwen waxen verven met henna 

Actuele prijzen zie online agenda

Verven van de wenkbrauwen
Wimpers en wenkbrauwen kunnen heel goed geverfd worden. De kleur blijft gemiddeld tussen de 4 á 6 weken zitten en bij regelmatig verven vaak langer. Door wenkbrauwen te verven (en te epileren) krijgt het gezicht veel meer uitdrukking en verzorgde blik. Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren lichtbruin, donker bruin, Blauw-zwart(wimpers nog donkerder) of zwart.

Wanneer er bijna geen wenkbrauwen meer aanwezig zijn of wanneer er stukjes wenkbrauw missen, is het mogelijk om met make up de wenkbrauwen meer aan te zetten doormiddel van potlood of poeder in de juiste kleur.

Verven van de wimpers
Door wimpers te verven, gaan ogen meer spreken. Het is ideaal voor mensen die slecht mascara verdragen, bovendien is het super handig tijdens de vakantie. Meestal worden wimpers zwart(blauw-zwart) geverfd, maar bruin is ook heel goed mogelijk.

Wenkbrauwen epileren/modelleren
Wenkbrauwen bepalen heel sterk de gezichtsuitdrukking. Door wenkbrauwen aan de onderkant te epileren ontstaat er een opener blik. Door de kleine haartjes tussen de beide wenkbrauwen te verwijderen krijgt het gezicht een verzorgde uitstraling. De wenkbrauwen kunnen met een pincet of wax gemodelleerd worden.

Ontharen in het gezicht
Vooral donkere mensen hebben vaak meer last van ongewenste haargroei. Maar ook hormonale schommelingen kunnen zorgen voor meer ongewenste haargroei. Heel vervelend want het kan je dagelijks behoorlijk bezig houden!
Begin er nooit aan om de haartjes af te scheren want dit stimuleert de haargroei enorm, er ontstaan stoppels en de huid wordt dikker en stugger. Kortom, na verloop van tijd ontstaat er een baart zoals bij een man en de haren gaan verschrikkelijk vast zitten, epileren wordt moeilijker en pijnlijker.

Beter is epileren, gewapend met een goede pincet en spiegel aan de slag. Zorg ervoor dat de haren bij het epileren niet afbreken! Laten verwijderen met wax is daarbij een prima optie want de haartjes worden hierdoor in z’n geheel verwijderd waardoor er een zachter en kwalitatief steeds minder haartje terug komt. Gemiddeld blijven de haartjes daarna zo’n 3 tot 5 weken weg en na verloop van tijd wordt de haargroei behoorlijk minder.