https://youtu.be/Mqf08Kl-k20

 

In deze (avond) routine gebruik ik de nieuwe Bamboozy wasbare wattenschijfjes! ?

Reiniging je huid altijd met natuurlijke multi use oil, reinigingsmelk of reinigsgel/facewash.

De olie haalt het vuil los gebruik dit in combinatie met water. Ideaal voor je oogmake-up! Ook heerlijk voor het gezicht.

Gebruik hierna het dodezeewater om de poriën open te zetten vuil uit te wisselen met mineralen. Of gebruik de melk hierna! De melk en de reinigingsgel zetten de poriën open en halen het vuil los.

sluit af


 met een reinigingslotion of hydrolaat( rosé water spray of lavendel spray) Dit zorgt ervoor dat de poriën weer sluiten en de zuurgraad herstelt.

Kies de routine die bij je past! Ik help je graag!

Ik het filmpje hieronder laat ik zien hoe ik het gedaan heb. De routine wisselt nog wel is!

Gebruik minimaal 1/2 keer per week een scrub en een masker. Of het scrub-kleimasker in 1. Je kan ook een scrub routine doen

Herstel je huid na de zomer met 3 weken scrubben


Extra droog, schraal en ruw is je huid na de zomer en na de winter. Dit komt doordat de celdeling van de huid flink is afgenomen. Je huid is toe aan extra verzorging en heeft een flinke boost nodig om wakker geschud te worden.

Hoe doe je dat
Na de zomer (in oktober) en de winter (in maart) ga je gedurende een periode van 3 weken ’s avonds je gezicht scrubben met Face Scrub en warm water. Het reinigt de huid doordat het alle dode huidcellen verwijdert, waardoor je huid vernieuwd wordt en de celdeling dus sneller verloopt.
3 weken scrubben
Week 1: om de avond scrubben
Week 2: elke avond scrubben
Week 3: weer om de avond scrubben

Gebruik alleen natuurlijke Scrub zonder plastic bolletjes. Kies voor de dodezeezout facescrub bomvol mineralen!! In 4 verschillende geuren!

Waarom een serum?
Een serum gebruik je als BOOST voor je huid. Dit kan IN KUURVORM of twee keer per dag onder je crème. Een serum is dus geen crème, maar een GEL voor onder je crème.

Kies een crème/olie die bij jou huid past. Ik gebruik nu de sensitive crème en de multi use oil rijstkiem. Omdat ik een erg gevoelige huid heb en lekker veel voeding wil! Nu is dit voor veel huiden echt te veel. Ik geef je graag advies!

Ik gebruik een heerlijke oogcrème tegen de fijne lijntjes en rimpels! Dit wordt vaak vergeten! Maar onze ogen hebben echt andere verzorging nodig!

Een heerlijke lip verzorging kan niet ontbreken. In de salon heb ik ruim keuze is alle geuren en kleuren aan natuurlijke lippenbalsems 

Maak bewuste keuzes in de producten die je op je huid smeert! Ga voor 100% natuurlijk zonder synthetische stoffen of plastic deeltjes! 60% van wat je op je huid smeert komt in je bloedbaan terecht 

Stuur gerust een foto van de ingrediënten lijst van een product dat je gebruikt en ik kan je uitleggen wat erin zit!

Shop 100% natuurzuivere en biologische producten bij Lilian’s Beauty Salon

https://liliansbeautysalon.nl/winkel

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *